-->

Natalia en vriend Frederik zijn verloofd: "Dit moment zal ik nooit vergeten"

Natalia en vriend Frederik zijn verloofd:
Dinsdag 29 November 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dat Natalia en haar vriend Frederik een sterk koppel zijn, bewezen ze onlangs nog maar eens. De twee zijn net terug van het avontuur van hun leven. Ze namen in Jordanië deel aan de ‘Half Marathon des Sables’, waar ze een halve marathon liepen in de snikhete woestijn. Als ze dat samen aankunnen, kunnen ze als koppel alles aan.

“Klaar om met jullie iets te delen”, begint de zangeres haar aankondiging op Instagram. Twee weken geleden is haar vriend Frederik op één knie gegaan in het prachtige Jordanië. “Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And i said ‘YES’”, klinkt het enthousiast.

“Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken. Dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen”, schrijft Natalia. Daarbij deelt ze een hartverwarmende video met enkele intieme momentjes van hun tripje naar Jordanië en exclusieve beelden van de grote vraag.

Natalia en Frederik zijn ondertussen zo’n 4 jaar samen en hebben twee kindjes samen: hun dochtertje Bobbi-Loua van 2,5 jaar oud en hun zoontje Apollo van bijna één. “Onze 4 jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let’s just seal the deal then”, klinkt Natalia vastberaden. “Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan, hé. Ik zie je graag, liefje”, besluit ze. Proficiat aan de tortelduifjes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

TAGS  I  Natalia