-->

Florence uit 'Blind Getrouwd' heeft verontrustend nieuws over huwelijk met Jiri

Florence uit 'Blind Getrouwd' heeft verontrustend nieuws over huwelijk met Jiri
Dinsdag 29 November 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Florence zorgde in ‘Blind Getrouwd’ voor de verrassing van het seizoen toen ze bij het keuzemoment tegen alle verwachtingen in opnieuw ja zei tegen Jiri. Enkele maanden na de opnames zijn ze nog steeds gelukkig samen. Maar de twijfel neemt bij Florence toch de bovenhand.

‘De slakjes van de hoop’ noemden ze zichzelf terecht. Florence en Jiri namen een moeizame start, maar groeiden steeds meer naar elkaar toe. Zeker na het experiment, toen de camera’s eindelijk weg waren, kregen ze allebei vlinders in de buik. Maar neemt dat de twijfels helemaal weg? Blijkbaar niet.

En dan kijken we vooral Florence’ richting uit. “Het is gek hoe we op elkaar gelijken”, is ze nog steeds even verrast in Story. “We staan op dezelfde manier in het leven: elkaar vertrouwen, goed doen voor een ander…” Maar dat roept de nodige vragen op bij de 'Blind Getrouwd'-deelneemster.

Ze vreest ervoor dat hun sterke gelijkenissen hen binnenkort nog parten kunnen spelen. “Zijn we niet té gelijk? Moet er niet wat verschil zijn om het spannend te houden?”, vraagt ze zich dan ook af. “We gaan soms nog langs bij relatietherapeute Sarah Hertens, ook al loopt alles goed”, aldus Florence.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri