-->

Jacky Lafon is terug van weggeweest en onthult grootse plannen: "Zo dankbaar"

Jacky Lafon is terug van weggeweest en onthult grootse plannen:
Woensdag 30 November 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jacky Lafon doet grote plannen uit de doeken voor volgend jaar. De ‘Grande Dame’ van het Vlaamse variététheater heeft iets geweldigs in petto voor hans fans en daar vertelt ze nu zelf meer over.

Jacky Lafon staat ondertussen al meer dan 50 jaar op de planken en dat moet gevierd worden. Daarom kondigt ze een nieuwe variétéshow aan waarmee ze zal touren doorheen Vlaanderen. Haar nieuwe show ‘Zo dankbaar’ zal te zien zijn op heel wat Vlaamse podia en daar kijkt Jacky al heel hard naar uit.

Ondertussen is het al even geleden dat ze op tournee ging. Hoog tijd dus volgens Jacky om daar verandering in te brengen. “Ik ben heel blij nog eens tot bij mijn fans te komen”, klinkt het enthousiast. “We gaan er samen een gezellig feest van maken”, vertelt ze. Bovendien onthult ze ook al wat meer over de show zelf. 

Zo laat ze nu al weten wat de fans mogen verwachten van ‘Zo dankbaar’. “We gaan het publiek verwennen en gelukkig maken met humor, zang en dans”, verklapt ze. “Ik ga er vooral humor in steken, want de mensen hunkeren naar een lach vandaag”, aldus Jacky. Dat klinkt veelbelovend!

TAGS  I  Jacky Lafon