-->

Ex-K3'tje Josje Huisman heeft heuglijk nieuws over gezinsuitbreiding

Ex-K3'tje Josje Huisman heeft heuglijk nieuws over gezinsuitbreiding
Woensdag 30 November 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De feestdagen komen eraan en dat betekent voor Josje Huisman extra reden om te vieren. Vier jaar geleden is het ex-K3’tje bevallen van een kerstkindje. Ze kreeg een zoontje, Kamari. Krijgt hij er binnenkort een broertje of zusje bij? Daar vertelt Josje nu zelf meer over.

Zeven jaar geleden eindigde het K3-verhaal voor Karen, Kristel en Josje. Zij gaven de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje. Sindsdien is K3 - en ondertussen ook haar zangcarrière - voor Josje een afgesloten hoofdstuk. Ze focust zich nu vooral op hoeden ontwerpen en op haar kleine spruit, Kamari, die op Kerstmis vier jaar wordt.

De relatie met de papa van Kamari, Clé Gyimah, liep helaas op de klippen. Ondertussen heeft Josje opnieuw de liefde gevonden bij een nieuwe vriend. Dus het zou zomaar eens kunnen dat haar gezinnetje straks wordt uitgebreid. Tijdens een vragenronde op Instagram liet ze zelfs weten niets liever te willen.

Of ze nog een tweede kindje wil? “Ja, en als ik dit zie, wil ik nog een derde ook”, antwoordt Josje zonder enige twijfel. Daarbij deelt ze een uiterst schattige foto van haarzelf als kersverse mama met haar pasgeboren zoontje.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Josje Huisman  I  K3