-->

Hartverwarmend: 'Thuis'-acteurs slaan handen in elkaar voor prachtig initiatief

Hartverwarmend: 'Thuis'-acteurs slaan handen in elkaar voor prachtig initiatief
Dinsdag 29 November 2022 - 12:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

De acteurs van ‘Thuis’ staan elke dag klaar om het in onze huiskamers een pak warmer te maken. Maar nu slaan ze ook de handen in elkaar voor mensen die het minder goed hebben.

De feestdagen komen dichterbij. En wie feestdagen zegt, zegt De Warmste Week. En naar jaarlijkse traditie is ook de Warmathon helemaal terug. Van 19 tot 23 december kan je elke dag in een andere stad gaan lopen of wandelen. Een van de ambassadeurs van de Warmathon is niemand minder dan ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (Lowie).

En dat doet hij blijkbaar niet alleen. Goede collega’s zijnde, steken een heleboel ‘Thuis’-gezichten hun goede vriend Mathias een hart onder de riem door zelf ook mee te lopen. Lauren Müller (Thilly), Tine Priem (Tamara), Christophe Haddad (Bob), Katrien De Ruysscher (Judith), Jeroen Lenaerts (Tim), Nawfel Bardad-Daidj (Adil) en Bram Spooren (Ilias) zijn allemaal van de partij. En natuurlijk kan Mathias ook op de steun van zijn wederhelft Lynn Van den Broeck (Viv) rekenen.

Samen maken de ‘Thuis’-acteurs de Warmathon in Brussel zo nog een pak warmer. De trouwe ‘Thuis’-kijkers reageren in ieder geval laaiend enthousiast. “Loopke doen met de acteurs van ‘Thuis’? We schrijven ons in!”, besluiten ze.