Beste vrienden van Nicole en Hugo vertellen meer over Nicoles laatste uren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Beste vrienden van Nicole en Hugo vertellen meer over Nicoles laatste uren

Beste vrienden van Nicole en Hugo vertellen meer over Nicoles laatste uren

Op 4 november overleed Nicole Josy na een tragische val. Enkele uren daarvoor zaten ze nog te dineren met hun beste vrienden. Christel en Didier onthullen nu hoe die noodlottige avond er juist aan toe ging.

In een nieuw interview met Dag Allemaal praten de beste vrienden van Nicole en Hugo openlijk over het trieste overlijden. Nadat Christel en Didier samen waren gaan eten met het koppel, sloeg het noodlot al snel toe. “We waren nog niet lang thuis toen bij belde rond tien uur: ‘Colleke is gevallen en ’t is niet goed’”, vertelt Christel.

Christel haastte zich naar het UZ in Jette en is daar bij Hugo gebleven tot Nicole stierf. “Ik had Colleke haar hand vast en hield haar hartslag in het oog. Ze heeft nog gevochten”, klinkt het. “Om tien over vier ’s morgens zei ik: ‘Nu is ’t toch precies gedaan.’ En t’ was gedaan, ze was vertrokken. En Hugo, die mens…”, zegt ze al snikkend.

Christel vertelt ook meer over de tragische val. “Normaal laat Hugo Nicole altijd voorgaan op de trap en toen wilde zij dat hij eerst ging. Ze had haar sloefkes aan, ik denk dat ze daardoor is uitgegleden en achterover van de trap is gevallen”, legt ze uit. Toch zullen ze nooit juist weten wat er gebeurd is, want Hugo heeft het niet zien gebeuren. “Maar hij zag haar daar wel liggen op die stenen vloer”, sluit Christel af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws