Natalia deelt triest nieuws over dochtertje Bobbi-Loua: "Ze heeft veel last" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia deelt triest nieuws over dochtertje Bobbi-Loua: "Ze heeft veel last"

Natalia deelt triest nieuws over dochtertje Bobbi-Loua: "Ze heeft veel last"

Natalia en Frederik kondigden afgelopen maandag aan dat ze na vier jaar eindelijk gaan trouwen. Toch heeft de mama nu ook minder leuk nieuws te melden, want ze moet iets kwijt over haar dochtertje.

Natalia en haar vriend Frederik zijn ondertussen al meer dan vier jaar samen. Natalia verklapte nog maar pas dat Frederik haar ten huwelijk heeft gevraagd toen de twee in Jordanië waren. Daar namen ze deel aan ‘Half Marathon des Sables’, een halve woestijnmarathon. Over dat grote avontuur moet ze nu nog wat kwijt.

De twee vertrokken namelijk naar het Midden-Oosten zonder hun twee kindjes Bobbi-Loua en Apollo. Vooral haar dochtertje had het daar erg moeilijk mee. “Bobbi-Loua heeft er veel last van gehad dat wij acht dagen weg waren”, vertelt de mama aan Dag Allemaal. Ook Natalia misste haar twee oogappels heel hard.

“Zelf vonden we het ook moeilijk om de kindjes voor de eerste keer zo lang te missen”, geeft ze toe. Toch heeft ze wel erg genoten van de trip met Frederik. “Ik heb er energie van gekregen”, klinkt het. Bovendien hebben de twee ook al bevestigd dat ze volgend jaar opnieuw zullen deelnemen aan de halve marathon in Jordanië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws