-->

Bezorgdheid over Ruth Beeckmans' toestand na tragisch overlijden steeds groter

Bezorgdheid over Ruth Beeckmans' toestand na tragisch overlijden steeds groter
Woensdag 30 November 2022 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ruth Beeckmans maakt een verschrikkelijke periode door. Eerder dit jaar moest ze onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van haar twee kinderen. Hij overleed eind april op zijn 54ste aan hartfalen.

Ruth Beeckmans ging er volledig aan onderdoor en verdween zelfs helemaal uit het publieke beeld. Zondag was ze nog te zien in ‘Code van Coppens’ op VTM, maar het nieuwe seizoen was nog voor Gary’s overlijden ingeblikt. “Toen geluk nog heel gewoon was”, schreef de actrice erover op Instagram. Presentator Mathias Coppens was enorm bekommerd om haar en liet de studio-opnames achteraf zonder Ruth doorgaan.

Niet alleen Mathias, maar al haar vrienden in het BV-landschap zijn ongerust over Ruths toestand. Het plotse verlies zal ze niet snel te boven komen. Ruth is compleet gebroken. Bovendien is de actrice fel vermagerd en sluit ze zich volledig af. Gelukkig omringen haar familie en vrienden haar met alle liefde en warmte die ze nu meer dan ooit kan gebruiken. Dat schrijft Dag Allemaal.

De grootste wens van Ruths vrienden: haar gulle lach nog eens mogen zien, zoals we die afgelopen zondag in ‘Code van Coppens’ zagen. Haar beste vriendin en actrice Charlotte Timmers uitte eerder al haar bezorgdheid in Het Laatste Nieuws. “Zou ik kunnen, ik gaf haar haar levensvreugde terug. Het is gewoon zo triestig om Ruthje te zien lijden. Ik geloof wel dat ze dat kan. Terugkomen. Maar het zal anders zijn. In een versie 2.0. Voor eeuwig anders”, besloot ze toen.