-->

Natalia heeft slecht nieuws te melden over haar gezondheid: "Heel zwaar"

Natalia heeft slecht nieuws te melden over haar gezondheid:
Woensdag 30 November 2022 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eind vorig jaar is Natalia bevallen van haar tweede kindje. Niet veel later stond ze al op de set van ‘The Voice’ en dat was erg moeilijk voor haar.

Op 8 december mochten Natalia en haar vriend Frederik hun tweede kindje verwelkomen. Echter kon de zangeres niet lang genieten van haar nieuwe baby, want acht weken na de geboorte van Apollo werden de blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’ al opgenomen. Natalia had niet verwacht dat dat zo moeilijk ging zijn voor haar. 

“Mentaal was ik daarop voorbereid, maar fysiek van het een hele zware omdat ik borstvoeding gaf”, bekent ze aan Dag Allemaal. Ze gaf ook borstvoeding en als ze lange opnamedagen na elkaar had, kelderde haar melkproductie. “Het was heel moeilijk om die telkens op gang te brengen. Dat heeft veel gevraagd van mijn lichaam, Apollo voelde dat ook”, aldus Natalia.

Daardoor heeft ze haar zoontje soms ook meegenomen naar de workshops. In de studio kon ik moeilijk een kleine aan mijn borst leggen, maar daar buiten…”, aldus Natalia. Ze wil niet dat een tv-programma haar belemmert om al dan niet borstvoeding te geven. “Ik neem mijn kleine mee, punt”, zei ze tegen de productie en dat werd gerespecteerd.

TAGS  I  Natalia