-->

Pas bevallen Astrid Coppens bedolven onder kritiek nadat ze blote buik showt

Pas bevallen Astrid Coppens bedolven onder kritiek nadat ze blote buik showt
Woensdag 30 November 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vier weken geleden is Astrid Coppens bevallen van haar tweede dochtertje. Nu deelt ze op Instagram een video waarin ze haar blote buik laat zien en daar krijgt ze bijzonder veel commentaar op.

Op 24 oktober werden Astrid Coppens en haar man Bram voor de tweede keer mama en papa. Een maand later laat de fiere mama nu weten dat ze bijna terug de oude is. Bovendien verklapt ze ook dat ze geen striemen heeft gekregen en dat zou ze volgens haar te danken hebben aan een olie die ze gesmeerd heeft.

In de reacties onder het filmpje krijgt Astrid nu heel wat kritiek te verduren. Volgens het merendeel van haar volgers zou het gaan om valse reclame. “Striemen kan je met geen enkel product voorkomen”, “Deze post is totaal ongepast” en “Als mama van een vijf weken oud baby’tje is deze reclame wel heel confronterend”, klinkt het onder meer.

Haar volgers laten duidelijk merken dat Astrid laat blijken dat ze geen striemen heeft gekregen door dat product. “Je strakke buik die je laat zien is veel meer dan alleen de olie”, “Striemen zijn genetisch bepaald”, “Het wondermiddel zit jammer genoeg niet in een potje crème” en “Jij hebt geluk en jouw lichaam is sowieso een slank postuur”, reageren ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid)

TAGS  I  Astrid Coppens