-->

Karen Damen spreekt klare taal over de huidige K3'tjes

Karen Damen spreekt klare taal over de huidige K3'tjes
Zondag 4 December 2022 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Karen Damen schittert momenteel als Vanessa in ‘Familie’, maar in een ver verleden stond de actrice nog op het podium als K3’tje. Zeven jaar geleden gaf ze er de brui aan, maar hoe staat Karen nu tegenover haar opvolgsters?

Karen Damen speelt ze al meer dan twee jaar mee in ‘Familie’ als Vanessa, een rol die steeds groter wordt. Zeker nu ze onlangs een heftige verhaallijn voorgeschoteld kreeg. Vanessa werkte vroeger als escorte en zoekt nu contact met haar dochter die ze destijds ter adoptie afgestaan had. Zo krijgt haar personage eindelijk meer en meer diepgang.

Zeker met deze verhaallijn heeft Karen zich op de kaart gezet als actrice. “Ik heb mijn grenzen verlegd, ja. Het is ook een tof gevoel om te beseffen dat ik op mijn 48ste nog altijd dingen doe waarvan ik niet wist dat ik ze kon”, vertelt de ‘Familie’-actrice in TeVe-Blad. Vroeger werd Karen op straat aangesproken als de ‘rosse van K3’, nu steeds vaker als Vanessa.

K3 ligt dan ook ver achter haar. Dat is een afgesloten hoofdstuk. Ze volgt Hanne, Marthe en Julia dan ook niet meer echt. “Niet actief nee, ik heb ook geen kinderen in die doelgroep, hé”, klinkt het. Karens zoon Sky is per slot van rekening al twaalf. “Maar je kunt er ook niet naast kijken”, aldus het ex-K3’tje. Af en toe ziet ze dus wel eens iets passeren, maar daar blijft het bij.

TAGS  I  Karen Damen  I  K3  I  Familie