-->

Ongelooflijk wat Jitske Van de Veire nu weer overkomt: "Het is genoeg geweest"

Ongelooflijk wat Jitske Van de Veire nu weer overkomt:
Woensdag 30 November 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jitske, de dochter van Peter Van de Veire, krijgt het hard te verduren op sociale media. Terwijl ze zich juist inzet voor body positivity en LGBT+-rechten, krijgt ze steeds de volle laag. Op Instagram rekent ze nu voor eens en altijd af met de jammer genoeg vele ongewenste foto's en haatberichten die haar inbox binnenstromen.

Jitske deelt op haar Instagramverhaal enkele voorbeelden van ongewenste intieme kiekjes die haar volgers haar soms toesturen. Daarop zien we enkele mannen hun achterwerk ontbloten. “Ik besef dat mensen zich aangevallen voelen door de berichten die ze krijgen”, klinkt het bij Jitske. “Sociale media zijn een fijn medium om jezelf te uiten. Maar het is ook een vuilbak voor mensen die anderen op een erg marginale manier willen vernederen, kwetsen…”

Jitske heeft er meer dan genoeg van. Daarom deelde ze ook deze expliciete inhoud op haar verhaal. “Dickpics worden strafbaar. Erg fijn, maar wat met ongewenste foto’s van aarzen, anti-LGBT+-berichten, en uitgescholden worden voor het vuil van de straat?”, gaat de onderneemster hevig te keer.

“Ik hou me elke dag in om niet alles te delen, omdat ik niemand zou willen schofferen. Dus incasseer ik jullie fanmail. Maar soms ben ik er echt klaar mee”, besluit Jitske. Het is dan ook niet de eerste keer dat Peter Van de Veires dochter op sociale media door het slijk wordt gehaald.

Bron: Instagram Stories