-->

Na hele heisa rond drugs geeft ook Riadh Bahri Lotte Vanwezemael een grote steek

Na hele heisa rond drugs geeft ook Riadh Bahri Lotte Vanwezemael een grote steek
Dinsdag 29 November 2022 - 16:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael is in het oog van de storm terechtgekomen. Er ging een filmpje de ronde waarop het leek alsof de seksuologe een pilletje slikt in de discotheek Versuz. Ze werd daarom serieus door het slijk gehaald op sociale media.

Zo reageerden sommige mensen dat Lotte Vanwezemael als TV-gezicht het slechte voorbeeld gaf door openlijk drugs te promoten op sociale media. Volgens de seksuologe is hier niets van aan en is het allemaal één groot misverstand. “Die zogenaamde pilletjes waren pepermuntjes die door de Versuz werden uitgedeeld”, wist ze te vertellen in Het Nieuwsblad. “Ik zou nooit drugs promoten.”

Gelukkig trekt Lotte er zich niet al te veel van aan en focust ze zich liever op haar kersverse vriend Max. De seksuologe is verliefder dan ooit. Op Instagram deelt ze nu een intieme kusfoto met haar nieuwe vlam op een feestje. En daar komt nu heel wat commentaar op.

Lotte mag vooral “Proficiat” en “Ik ben blij voor jullie” lezen in de opmerkingen. Maar anderen voegen er liever een streepje humor aan toe. “Gelukkig had je een pepermuntje binnen! Dat kust lekkerder”, grapt nieuwsanker Riadh Bahri. En dat mopje kan heel wat mensen bekoren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

TAGS  I  Lotte Vanwezemael  I  Riadh Bahri