Komt er een nieuw seizoen van 'Camping Coppens'? Staf Coppens verklapt zelf meer TV en Radio
TV en Radio

Komt er een nieuw seizoen van 'Camping Coppens'? Staf Coppens verklapt zelf meer

Komt er een nieuw seizoen van 'Camping Coppens'? Staf Coppens verklapt zelf meer

Eindelijk kunnen we terug genieten van ‘Code van Coppens’ op tv. Maar hoe zit het met dat andere programma van Staf Coppens die ondertussen al twee jaar in Zweden woont?

Sinds kort schitteren de broers Staf en Mathias Coppens terug op tv in een nieuw seizoen van ‘Code van Coppens’. Daarin trotseren opnieuw verschillende bekende duo’s enkele escaperooms en dat levert vaak hilarische beelden op. Ondanks dat grote succes, moet Staf nu ook nog wat kwijt over ‘Camping Coppens’.

Al meer dan twee jaar geleden maakte Staf Coppens bekend dat hij samen met zijn gezin naar Zweden ging verhuizen. Dat was al lang zijn grote droom en sindsdien runt hij daar een camping. In het VTM-programma ‘Camping Coppens’ konden we dat grote avontuur volgen, maar er is nog steeds niet bekend over een tweede seizoen.

Als Staf de vraag krijgt voorgeschoteld wanneer er een nieuwe reeks komt, heeft hij een duidelijk antwoord klaar. “Er is heel veel goesting, maar officieel is er nog niets beslist”, klinkt het. “Ik denk wel dat de mensen nieuwsgierig zijn en na twee jaar is er misschien wel genoeg te vertellen voor een eventueel nieuw seizoen”, zegt hij.

Populair

Laatste nieuws