-->

Drama tussen Rachel Hazes en juicekanaal escaleert: Rachel schakelt advocaat in

Drama tussen Rachel Hazes en juicekanaal escaleert: Rachel schakelt advocaat in
Woensdag 30 November 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De heisa over de brief van André Hazes gaat verder. André’s moeder Rachel onderneemt verdere stappen en stuurt haar advocaat af op roddelkoningin Yvonne Coldewijer.

Onlangs onthulde Yvonne Coldewijer nog dat ze een brief heeft ontvangen die geschreven is door André Hazes. Die brief zou de zanger geschreven hebben voor zijn ex Sarah van Soelen, maar iemand heeft de brief nu naar Yvonne gestuurd. De roddelkoningin denkt dat André’s moeder dat heeft gedaan, maar Rachel ontkende dat meteen.

Nu gaat Rachel zelfs nog een stap verder. “Yvonne Coldewijer heeft na sommatie en het aankondigen van een kort geding door mijn advocaat haar laatste video verwijderd”, schrijft ze op Instagram. Volgens Rachel deed Yvonne onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen. “Ik ben blij dat we het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen”, klinkt het.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Toch lijkt Yvonne Coldeweijer daar helemaal niet van wakker te liggen. “Zoals jullie allemaal weten, heb ik het nog nooit verkeerd gehad betreft da juice rondom de familie Hazes”, schrijft ze zelfverzekerd op haar Instagramverhaal. “Maar soms is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen. Wordt vervolgd. Zeer snel”, sluit ze af. 

TAGS  I  André Hazes  I  Rachel Hazes  I  Yvonne Coldeweijer