-->

'Familie'-acteur Sieg De Doncker deelt erg emotioneel bericht over dochtertje

'Familie'-acteur Sieg De Doncker deelt erg emotioneel bericht over dochtertje
Woensdag 30 November 2022 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sieg De Doncker is vorig jaar voor de eerste keer papa geworden en sindsdien pronkt de ‘Familie’-acteur zoveel als hij kan met zijn dochtertje op Instagram. Om van weg te smelten.

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen mochten vorig jaar hun eerste dochtertje, Nelle, verwelkomen. De trotse ouders trakteren hun volgers op tijd en stond eens op enkele prachtige foto’s van hun dochtertje. Ondertussen is het kleine meisje al bijna anderhalf jaar oud en komt Sieg tot een pijnlijk besef.

Dat de tijd enorm snel gaat. Het liefst zou hij willen dat Nelle voor altijd een kleine spruit blijft. Op Instagram deelt hij een beeldige zwart-witfoto met zijn dochtertje. “Niet te snel groeien, mijn lieve schat!”, schrijft de acteur geëmotioneerd bij het plaatje. Gelukkig zitten genoeg van zijn volgers in hetzelfde schuitje om hem een hart onder de riem te steken.

“Ik heb hetzelfde”, “Dit is zo waar” en “Het gaat inderdaad véél te snel”, merken alle ouders in de reacties op. “Maar toch is het elke dag genieten” en “Elke leeftijd heeft zijn charme”, moeten ze een voor een besluiten. “Prachtige foto” en “Zo mooi, vader en dochter”, lezen we ten slotte.

TAGS  I  Maureen Vanherberghen  I  Sieg De Doncker  I  Familie