-->

Gloria Monserez houdt geen blad voor de mond over Camille en Pommelien Thijs

Gloria Monserez houdt geen blad voor de mond over Camille en Pommelien Thijs
Vrijdag 2 December 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Gloria Monserez was te gast in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ en daarin heeft ze het ook over muziek. De presentatrice geeft meteen duidelijk haar mening over zangeressen Camille en Pommelien Thijs.

In ’22 Minuten Stomme Vragen’ vertelt Gloria Monserez meer over een carrière in de muziek. Toch geeft de presentatrice al snel toe dat dat niets voor haar zou zijn. “Ze hebben mij eens gevraagd: ‘Zou je een platencontract willen tekenen?’ En dan dacht ik echt: ‘Nee’”, klinkt het kort en bondig. “Ik zou mezelf ook niet serieus kunnen nemen”, verduidelijkt ze.

Toch heeft ze daar wel veel bewondering voor. “Bijvoorbeeld Camille en Pommelien Thijs zijn even oud als ik. Zij zijn ongeveer op hetzelfde moment begonnen en ik vind dat ongelooflijk wat zij doen”, aldus Gloria. “Hallo, besef wat zij doen. Die zijn 21. Camille heeft acht keer de Lotto Arena gevuld en Pommelien heeft de ene hit na de andere. Ik vind dat echt zot”, vertelt ze.

Deze lovende woorden van Gloria brengen heel wat teweeg bij de twee zangeressen. Onder het filmpje op de Instagrampagina van MNM laten ze allebei een berichtje achter voor Gloria. “De bewondering is volledig wederzijds”, reageert Camille. “Nou, kan je anders ook wat van”, schrijft Pommelien dan weer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

TAGS  I  Gloria Monserez  I  Camille  I  Pommelien Thijs