Groot probleem bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Eeuwig duel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Groot probleem bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Eeuwig duel"

Groot probleem bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Eeuwig duel"

Brecht en Dziubi zijn nog steeds heel gelukkig samen enkele maanden na de afloop van ‘Blind Getrouwd’. Toch duikt er nu een groot probleem op en daar moeten ze zelf wat meer over kwijt.

Waar bijna elke ‘Blind Getrouwd’-fan op hoopte vanaf de eerste aflevering werd ook werkelijkheid. Brecht en Dziubi besloten om verder te gaan met elkaar en enkele maanden later gaat het nog steeds goed tussen hen. Nog maar pas gingen er geruchten de ronde over een hartverscheurende breuk, maar daar hebben ze niet veel over te zeggen.

“De ring is nog aan, dus we zijn nog samen. Geen twijfel over mogelijk”, vertelt Dziubi kort en bondig aan Het Laatste Nieuws. Ook Brecht laat weten dat ze het nog altijd leuk hebben samen. “Alles op het gemak, niets overhaasten. En gewoon echt daten. Leuke setting, publieke setting, out and about, tof”, klinkt het.

De twee wonen nog niet samen, maar dat brengt wel een probleem met zich mee. “Mijn benzine, dat slorpt zich op in mijn auto”, bekent Brecht. “Maar ja, we hebben het er voor over hé”, voegt hij er aan toe. Ook moeten de twee nog beslissen in welke stad ze zouden willen gaan samenwonen. "Antwerpen of Gent, dat is een eeuwig duel”, besluit het koppel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws