Katja Schuurman krijgt bakken kritiek over zich heen na gewaagde naaktfoto Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Katja Schuurman krijgt bakken kritiek over zich heen na gewaagde naaktfoto

Katja Schuurman krijgt bakken kritiek over zich heen na gewaagde naaktfoto

Katja Schuurmaan gaat poedelnaakt op haar nieuwste foto op Instagram. Ze onthult ook meteen waarom ze dat plaatje deelt, maar daar krijgt ze meteen heel veel felle commentaar op.

Katja Schuurman veroorzaakt heel wat commotie met haar nieuwste foto op Instagram. De actrice deelt wel vaker een gewaagd kiekje, maar deze keer gaat ze toch nog een stapje verder. Ze poseert namelijk volledig naakt voor de lens en bedekt alleen haar borsten met haar handen.

In de beschrijving legt ze uit waarom ze dit kiekje juist op Instagram gooit. Ze wil namelijk meer volgers krijgen. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van een sociaal experiment", schrijft Katja. "Benieuwd of dit helpt”, voegt ze er nog aan toe. Toch wordt haar post niet goed onthaald.

In de reacties zijn ze helemaal niet mals voor haar. “Waarom meer volgers vanwege een paar neptieten. Jammer Katja”, “Voel je je oprecht gelukkiger met meer volgers?”, “Serieus?” en “Mijn lieve hemel. Komt een beetje wanhopig over met alle respect. Sla je hiermee niet een tikje door?”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws