Margriet Hermans in de wolken door geweldig nieuws: "Om nooit meer te vergeten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans in de wolken door geweldig nieuws: "Om nooit meer te vergeten"

Margriet Hermans in de wolken door geweldig nieuws: "Om nooit meer te vergeten"

Margriet Hermans springt bijna een gat in de lucht. De ‘Lekker blijven hangen’-zangeres heeft waanzinnig goed nieuws te melden op Instagram.

Margriet Hermans is terug van weggeweest en ze is hotter dan ooit tevoren. Sinds haar deelname aan ‘Liefde voor muziek’ gaat het opnieuw erg hard voor haar. Zo heeft ze een bijzonder druk jaar achter de rug met heel wat optredens. Maar dat harde werk werpt nu wel zijn vruchten af.

Op 26 januari vindt opnieuw de prijsuitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s) plaats in Brussel en nu weten we eindelijk welke artiesten er allemaal genomineerd zijn. Ook Margriet zou wel eens een MIA in de wacht kunnen slepen, want ze is genomineerd voor die van ‘Vlaams populair’.

“Ik kan mijn ogen en oren niet geloven wat me allemaal overkomt. Zomerliefje, Zomerhit, Loftrompet en nu maak ik ook nog eens kans op een MIA”, schrijft Margriet enthousiast op Instagram. Ze roept ook meteen al haar fans op om hun stem uit te brengen. “Nu al duizend maal dank. 2022 is een jaar om nooit meer te vergeten”, sluit ze af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws