-->

Verrassing van formaat: Koen Wauters mag geweldig nieuws eindelijk delen

Verrassing van formaat: Koen Wauters mag geweldig nieuws eindelijk delen
Donderdag 1 December 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Neem je agenda al maar bij de hand, want op 28 januari 2023 vinden de ‘Kastaars!’ plaats, de Oscars van de Vlaamse tv- en radiowereld. Met als gastvrouw en -heren: Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst

Een VRT-, VTM- en Play4-gezicht bundelen dus hun krachten. ‘Kastaars!’ is een gloednieuwe awardshow voor Vlaams mediatalent, en dat op de drie grootste zenders Eén, VTM en Play4 tegelijk. Zo krijgt ‘De Nacht van De Vlaamse Televisie Sterren’ na vijf jaar eindelijk een opvolger. Maar voor de eerste keer slaan de zenders daarvoor de handen in elkaar.

Lokaal talent, zowel voor televisie, radio als online, zullen die avond stevig in de bloemetjes gezet worden. Tv-kijkend Vlaanderen kan tijdens de grote tv-show meebeslissen welk gezicht of format met een ‘Kastaar’ naar huis gaat. “Heerlijk dat we met deze nieuwe mediaprijzen het geweldige talent uit Vlaanderen in de schijnwerpers kunnen zetten”, willen Danira, Koen en Gert erover kwijt in Het Laatste Nieuws.

“Een kastaar, dat is een deugniet, een kanjer. En die kanjers hebben we in overvloed”, onderstrepen de drie presentatoren. “Daarom eren deze prijzen al het goede van het afgelopen jaar uit de volledige Vlaamse mediasector.” Wie zich een ‘Kastaar’ mag noemen, zien we dus op 28 januari. Bovendien weten we nu al dat de ‘Kastaars!’ ook in 2024 en 2025 terugkomen.