-->

Zangeres Natalia pakt uit met driedubbele verrassing: "Het is eindelijk zo ver"

Zangeres Natalia pakt uit met driedubbele verrassing:
Donderdag 1 December 2022 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

2023 wordt ongetwijfeld het jaar van Natalia. De zangeres kondigde nog maar net aan dat ze verloofd is met haar grote liefde Frederik, of ze trakteert haar fans alweer op een hele hoop fantastische nieuwtjes.

Driedubbel muzikaal nieuws. Echte fans weten natuurlijk dat Natalia de laatste tijd heel wat tijd in de studio doorbrengt. Wel, ze mogen haar nieuwe plaat in het voorjaar van 2023 al verwachten. Het wordt deels een autobiografisch album. “Maar mensen zullen zich wel kunnen herkennen in de nummers", legt ze uit in Het Laatste Nieuws. “Maar wel leuk om er een persoonlijke touch aan te geven.” Het wordt haar eerste nieuwe album sinds 2017.

Bij de nieuwe plaat hoort natuurlijk ook een nieuwe theatertour. Máár de zangeres pakt volgend jaar ook uit met een groots jubileumconcert in de Antwerpse Lotto Arena. Op 18 november om precies te zijn. Met die show viert ze haar 20-jarige carrière. In 2002 schoot die namelijk uit de startblokken na haar deelname aan ‘Idool’. “Ik kijk er ontzettend hard naar uit”, weet Natalia enthousiast te vertellen.

“Daarna stop ik", grapt de zangeres. “Nee nee, het is de bedoeling om daarna nog door te gaan. Dit is mijn leven, mijn passie en mijn job. Ik blijf zeker muziek maken”, zegt ze vastberaden. Het was eigenlijk de bedoeling om twee jaar geleden al een album uit te brengen, maar daar stak de coronacrisis een vervelend stokje voor. “Maar nu is het dan eindelijk zover!”, kan Natalia opgelucht ademhalen.

TAGS  I  Natalia