Jotti uit Love Island laat op pijnlijke manier weten dat ze klaar is met ex Cas sexy
sexy

Jotti uit Love Island laat op pijnlijke manier weten dat ze klaar is met ex Cas

Jotti uit Love Island laat op pijnlijke manier weten dat ze klaar is met ex Cas

Jotti Verbruggen en Cas Hooijer mochten zich in augustus de winnaars noemen van het derde seizoen van ‘Love Island’. Het was liefde op het eerste gezicht en de tortelduifjes leken voor elkaar gemaakt. Maar amper drie maanden na hun overwinning kwam de donderslag bij heldere hemel.

Mooie liedjes duren helaas niet lang. Het populairste ‘Love Island’-koppel van afgelopen seizoen is uit elkaar. Een kleine maand geleden zette Jotti Cas na drie maanden al aan de deur. Hij zocht blijkbaar steeds contact met andere meisjes en er zou zelfs sprake zijn van bedrog. Op Instagram laat Jotti hem nu zien wat hij mist.

In een knalgele weinig verhullende bikini gooit de blondine haar lichaam - en dan vooral haar billen - in de strijd. “Stel je voor dat je jou kwijtraakt”, deelt ‘Love Island’-mededeelneemster Lio Cas een duidelijke sneer uit. Een reactie die Jotti helemaal bovenaan heeft vastgepind. “Jij verdient een man die weet wat hij heeft en dat nooit op het spel zet”, besluit een van haar volgers resoluut.

Jotti maakt haar volgers helemaal gek. “Amai, niet normaal”, “Hallo daar”, “The hottest”, “De definitie van perfectie” en “Beautiful woman”, luidt het in de reacties. “Omg!”, reageert ex-Miss België Celine Van Ouytsel. “Bom!”, vindt Raphaëlla Deuringer. Ook voormalige ‘Love Island’-deelneemsters Sunita, Aleksandra en Lotte zijn er helemaal wild van.

Populair

Laatste nieuws