Hugo Sigal moet weer pijnlijke tegenslag doorstaan: "Moet verschrikkelijk zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal moet weer pijnlijke tegenslag doorstaan: "Moet verschrikkelijk zijn"

Hugo Sigal moet weer pijnlijke tegenslag doorstaan: "Moet verschrikkelijk zijn"

Een maand geleden moest Hugo Sigal helaas afscheid nemen van zijn steun en toeverlaat Nicole Josy. Zij kwam om het leven na een dodelijke val van de trap. Een maand na haar overlijden is er weer een triestige dag aangebroken voor Hugo.

Vandaag, op 1 december, zouden Nicole en Hugo hun 51ste huwelijksverjaardag vieren. “Daar maakten ze elke keer een feest van”, vertelt actrice en beste vriendin Janine Bischops in Dag Allemaal. Maar dat moet Hugo nu helaas voor de eerste keer alleen vieren. “Nicole en Hugo waren hét voorbeeld van een prachtige, standvastige liefde. 50 jaar getrouwd, en 24 op 24 bij elkaar. Maar ja, nu is er dus die eerste huwelijksverjaardag zonder Colleke…”, gaat ze verder.

Nicole mocht dan wel al een hele tijd aan alzheimer lijden, een dag als deze zou ze nooit vergeten. “Nicole was door haar alzheimer beetje bij beetje aan het weggaan, maar ik ben ervan overtuigd dat ze die huwelijksdatum nooit zou vergeten”, klinkt het bij Janine. “Zo sterk was hun connectie. Nicole en Hugo waren het mooiste koppel dat ik ooit heb gekend.”

Het verlies zal zich vandaag - en binnenkort met de feestdagen - dubbel zo hard laten voelen. “Hij zal nu al die momenten voor ’t eerst zonder Nicole meemaken: Kerstmis, Nieuwjaar, hun huwelijksverjaardag... Dat zal verschrikkelijk voor hem zijn”, weet Janine. Gelukkig moet hij zich niet al te alleen voelen. “Hij heeft ook heel veel vrienden. Heel z’n omgeving zal hem zeker steunen. Zelf bel ik nog elke dag met hem”, aldus de ‘Familie’-actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws