Geena Lisa na meer dan 20 jaar aan de deur gezet bij VRT: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geena Lisa na meer dan 20 jaar aan de deur gezet bij VRT: dit is er aan de hand

Geena Lisa na meer dan 20 jaar aan de deur gezet bij VRT: dit is er aan de hand

Net zoals tientallen andere collega’s kreeg Geena Lisa Peeters haar ontslag voorgeschoteld bij de VRT. Na meer dan twintig jaar bewezen diensten, wordt de presentatrice genadeloos aan de deur gezet in het kader van het transformatieplan van de openbare omroep. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Door het transformatieplan vinden deze week gesprekken plaats bij de VRT met de medewerkers die bij de openbare omroep moeten vertrekken. “Bijltjesdag bij VRT”, tweette VRT-journaliste Phara de Aguirre dinsdag nog. “In de ene gang tranen bij collega’s die een vergaderverzoek gekregen hebben, in de andere gang opluchting bij collega’s die dat niet gekregen hebben.”

Zo’n 67 mensen mogen hun ontslagbrief verwachten. Geena Lisa was dus een van de ongelukkigen. Zelf wil ze voorlopig nog niet op het slechte nieuws reageren, maar bevestigde haar ontslag wel op Facebook. “Ik neem ook gedwongen afscheid. Geen plaats voor een interne coach bij VRT”, reageerde ze.

Geena Lisa was al sinds 1992 actief in de tv-wereld, maar werkte de afgelopen 22 jaar voor de openbare omroep. Ze raakte vooral bekend als omroepster op Eén of als presentatrice van ‘Fata Morgana’ en ‘Vlaanderen Muziekland’. Sinds de omroepsters in 2015 van hert scherm verdwenen, ging ze bij VRT aan de slag als schermmedewerkercoördinator, waarbij ze VRT-gezichten coachte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws