Presentatrice Geena Lisa reageert voor het eerst op genadeloze ontslag bij VRT Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Geena Lisa reageert voor het eerst op genadeloze ontslag bij VRT

Presentatrice Geena Lisa reageert voor het eerst op genadeloze ontslag bij VRT

Zo’n 50-tal werknemers kregen deze week hun ontslagbrief voorgeschoteld bij de VRT naar aanleiding van de vele besparingen van de openbare omroep. Geena Lisa Peeters was helaas één daarvan.

Na meer dan twintig jaar moet Geena Lisa nu de deuren van de openbare omroep achter zich dichttrekken. “Vandaag is VRT een bedrijf in verandering en dat gaat gepaard met het gaan van mensen en komen van anderen”, schrijft ze in een statement op Facebook. “Ik verlaat de VRT na 22 jaar en ben ontroerd door de vele reacties. Ik ben dankbaar voor de vele prachtige jaren, ik heb vele verhalen over kansen, mooie vriendschappen en zotte avonturen”, klinkt het.

Geena Lisa was al sinds 1992 aan de slag op tv, maar werkt al sinds 2000 vast voor de VRT. We kennen haar vooral als omroepster op Eén of als presentatrice van grote tv-programma’s als ‘Het swingpaleis’, ‘Fata morgana’ en ‘Vlaanderen muziekland’. Ook op Radio2 was ze jarenlang te horen in. De laatste jaren was de ex-omroepster achter de schermen aan de slag als coördinator van tv-gezichten en als coach rond mentaal welzijn.

En dat wil ze ook in de toekomst met veel plezier blijven doen. "Ik kies vandaag 100 procent voor mijn geliefde job als coach, trainer en auteur binnen de wereld van well-being en mentale gezondheid. Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”, besluit ze. “Ik moet mijn collega's verlaten, maar ik versterk de banden met anderen die recent op mijn pad kwamen. Meer dan ooit sta ik dan ook bewust positief in het leven”, aldus Geena Lisa.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws