Femke Verschueren, Elke uit 'Lisa', getroffen door ernstig drama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Femke Verschueren, Elke uit 'Lisa', getroffen door ernstig drama

Femke Verschueren, Elke uit 'Lisa', getroffen door ernstig drama

Voor wie de telenovelle ‘Lisa’ volgt, is Femke Verschueren geen onbekende. De actrice speelt al twee jaar mee als Elke. Daarnaast stort ze zich ook volop op een zangcarrière. Ze dropte vandaag haar nieuwe single ‘Nacht’, helaas een heel autobiografisch nummer.

‘Nacht’ gaat over de constante angstaanvallen waar Femke Verschueren mee kampt. Dat komt door een traumatische gebeurtenis uit haar kindertijd. Toen ze amper zeven jaar was, was ze samen met haar mama en twee zusjes getuige van een gewapende overval in een schoenwinkel. Dat weet de actrice en zangeres te vertellen in Het Laatste Nieuws.

Een man met een bivakmuts trok toen zijn geweer boven. “Hij riep brutaal dat hij al het geld uit de kassa wilde. We staken allemaal instinctief onze handen in de lucht en liepen zo ook naar buiten”, gaat ze verder. Gelukkig konden ze al snel vluchten en onderduiken in een winkel in de buurt. “Daar hebben we gewacht tot de politie arriveerde”, aldus Femke.

Een verschrikkelijke ervaring, die haar tot op vandaag tekent als mens. “Ik ga nog altijd naar een psycholoog voor mijn angsten. Ik blijf schrik hebben dat ik ooit weer oog in oog zal staan met een overvaller”, geeft Femke openlijk toe. De actrice heeft zelfs enkele TikToks gemaakt waarin ze dat gevoel duidelijk maakt. Zo durft ze bijvoorbeeld niet te douchen als ze alleen thuis is. “Die angst blijft mijn leven beheersen. Al probeer ik me te herpakken”, besluit ze.

@femkeverschueren1 PROLOOG 2/4 | Door het geluid van de douche kan ik geen voetstappen horen naderen. Wie staat aan de andere kant van het gordijn? #nacht #video #angst ♬ origineel geluid - Femke Verschueren

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws