Niels Destadsbader bijzonder droevig na verlies: "Gebroken hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader bijzonder droevig na verlies: "Gebroken hart"

Niels Destadsbader bijzonder droevig na verlies: "Gebroken hart"

Niels Destadsbader is er niet goed van. Een onverwacht verlies maakt heel wat emoties los bij de presentator. Op zijn Instagramverhaal moet hij daar nog wat over kwijt.

Ongeveer een jaar geleden vond er een grote verandering plaats in het Vlaamse medialandschap. Kijkcijferkanon Niels Destadsbader maakte namelijk de overstap van VTM naar VRT. Op VTM presenteerde hij enkele kleppers zoals ‘The Masked Singer’, maar de zanger heeft nog steeds geen grote show mogen presenteren op Eén.

Toch werd hij wel al ingeschakeld om televisie te maken over het WK voetbal in Qatar. Zo moest hij de gewone mens betrekken en bracht hij onder meer verslag uit vanuit een supporterskantine. Dat deed hij opnieuw voor de match van de Rode Duivels tegen Kroatië afgelopen donderdag.

Na het verlies tegen Marokko en een gelijkspel tegen Kroatië is het nu al over en uit voor de Rode Duivels. Ons elftal mag hun koffers al inpakken en terug naar huis komen. Een harde klap voor de voetbalfans. Ook Niels wordt emotioneel door deze grote tegenslag. “Dju toch”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal.

Niels Destadsbader bijzonder droevig na verlies: "Gebroken hart"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws