Kaat uit 'The Voice' neemt geen blad voor de mond over coach Mathieu Terryn TV en Radio
TV en Radio

Kaat uit 'The Voice' neemt geen blad voor de mond over coach Mathieu Terryn

Kaat uit 'The Voice' neemt geen blad voor de mond over coach Mathieu Terryn

Mathieu Terryn heeft er al een schitterende taak als gloednieuwe coach in ‘The Voice van Vlaanderen’ op zitten. Het mag dan wel zijn eerste keer zijn, de ‘Bazart’-frontman is vastberaden om te winnen. Kaat Neefs is één van de drie kanshebbers uit zijn team.

Mathieu was de enige coach die draaide voor Kaat, de kleindochter van Janine Bischops. Ze belandde dus noodgedwongen in zijn team. Of ze dat erg vond? Helemaal niet. “Hij had als enige afgedrukt, ik had dus niet te kiezen. Maar hij was wel sowieso mijn eerste keuze”, vertelt ze eerlijk in Gazet van Antwerpen.

“Toch heb ik altijd stress voor de workshops, door de negatieve commentaren die ik lees”, wil de ‘The Voice’-kandidate kwijt. Gelukkig is Mathieu er om haar steeds een hart onder de riem te steken. De samenwerking met haar coach loopt duidelijk op wieltjes. Al moet Kaat hem soms wel eens op de vingers tikken.

“Ik ben een perfectionist. Ik heb hem al wel eens voor de voeten gegooid dat hij altijd zo snel tevreden is”, gaat Kaat verder. En zo gezegd, zo gedaan. Als een brave coach gehoorzaamt Mathieu zijn kandidate en geeft hij haar steeds duidelijkere feedback. “Mathieu hamert er vooral op dat ik moet menen wat ik zing. Dat het dan technisch minder perfect is, is minder belangrijk”, aldus Kaat. “Ik stel me open voor het verhaal dat hij met mij wil schrijven.”

Populair

Laatste nieuws