Jaak Van Assche windt er geen doekjes om: zo denkt hij over 'Familie'-collega's TV en Radio
TV en Radio

Jaak Van Assche windt er geen doekjes om: zo denkt hij over 'Familie'-collega's

Jaak Van Assche windt er geen doekjes om: zo denkt hij over 'Familie'-collega's

Momenteel schittert Jaak Van Assche in de film van ‘De Zonen van Van As’, die eerder deze week in premiére ging. Maar we hoeven natuurlijk niet naar de bioscoop te gaan om de acteur aan het werk te zien. ‘Familie’-kijkers kennen hem namelijk vooral als Alfons uit hun favoriete soap.

Jaak Van Assches personage woont tegenwoordig in een woonzorgcentrum. Gelukkig wandelt Alfons nog geregeld eens de woonkamer van Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels) binnen. Een rol die Jaak met glans speelt en het liefst nog zo lang mogelijk mag blijven spelen.

De acteur zal er pas de brui aan geven af zijn lichaam het laat afweten. “Bij ‘Familie’ heb ik een contract voor één draaidag per week. Zo blijft het comfortabel en kan ik het nog lang volhouden”, vertelt hij in Dag Allemaal. Jaak kan het dan ook erg goed vinden met zijn collega’s op de set.

Vooral over zijn tegenspelers is hij vol lof. “Werken met mijn tv-zoon Roel Vanderstukken is een plezier”, geeft de acteur to een het weekblad. Roel neemt de van Benny voor zijn rekening, de zoon van Alfons. “Ook Belinda Voorspoels (Samira, red.) is een grote aanwinst”, vindt Jaak. Zij is nog niet zo lang in de soap te zien, maar vervult haar taak met glans.

Populair

Laatste nieuws