Oscar Willems onthult echte, verrassende reden achter vertrek bij 'Lisa' TV en Radio
TV en Radio

Oscar Willems onthult echte, verrassende reden achter vertrek bij 'Lisa'

Oscar Willems onthult echte, verrassende reden achter vertrek bij 'Lisa'

Fans van ‘Lisa’ konden hun ogen gisteren niet geloven. Jonas (Oscar Willems), ofwel de prince charming en mannelijke hoofdrol van de telenovelle, kwam gisteren om het leven. Na vier jaar verlaat Oscar de reeks. En dat afscheid viel hem enorm zwaar.

Amper dertien weken na hun droomhuwelijk stierf de man van Lisa (Tinne Oltmans) gisteren een tragische dood. Jonas overleefde de brutale overval niet. Nog voor het einde van het vierde seizoen nemen we afscheid van Oscar Willems. Dat was zowel voor de kijker als voor de acteur zelf een emotioneel vertrek. Al heeft Oscar zelf beslist om op te stappen.

“Ik had de makers laten weten dat het ‘Lisa’-hoofdstuk voor mij afgesloten mocht worden”, vertelt de acteur in Het Laatste Nieuws. “Deze hoofdrol was voor mij een geweldig avontuur, maar zorgde ook voor een zwaar en intens opnameschema.” Enorm lange draaidagen, veel tekst om te blokken en weinig tijd voor zichzelf, vindt Oscar. “Ik heb het bijna 350 afleveringen lang gedaan. Het was oprecht leuk, maar ik vond het ook genoeg geweest”, besluit hij.

De acteur wilde op een hoogtepunt stoppen. En zo gezegd, zo gedaan. “Stoppen was moeilijk, maar anderzijds toch ook fijn”, denkt hij erover. Nu geniet Oscar even van de rust. Zijn volgende project start pas in de lente. “Ik probeer mijn batterijen weer langzaam op te laden. Dat was ook nodig en voelt daardoor ook zalig. Ik kan na bijna twee jaar eindelijk nog eens uitslapen”, lacht de ondertussen ex-‘Lisa’-acteur

Populair

Laatste nieuws