-->

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon deelt heuglijk nieuws over toekomstige kindje

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon deelt heuglijk nieuws over toekomstige kindje
Zaterdag 3 December 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Yanni Bourguignon, die je misschien beter kent als Cédric uit ‘Familie’, wordt binnenkort voor de eerste keer papa. Dat maakte hij afgelopen zomer zelf bekend op Instagram. Nu deelt de acteur heuglijk nieuws mee over de kleine spruit.

Yanni Bourguignon en zijn vriendin Kelly mogen binnenkort hun eerste kindje samen verwelkomen. Twee weken geleden plaatste de ‘Familie’-acteur nog een prachtige foto met zijn hoogzwangere vrouw op Instagram. “Ik hou nu al zielsveel van jou”, schreef hij toen naar zijn toekomstige zoontje of dochtertje gericht.

Op de foto was zijn vriendin bijna 37 weken zwanger. Het zijn spannende tijden dus voor de acteur, want het lijkt erop dat de kleine spruit niet al te lang meer op zich zal laten wachten. Kelly kan nu ieder moment bevallen van hun kindje. Dat laat Yanni zelf weten op Instagram.

Yanni en Kelly genoten gisterenavond nog een laatste keer van een romantische date. Gezellig onder z'n tweetjes, voor ze straks met drie zijn. “Vermoedelijk de laatste keer op restaurant met twee”, schrijft de acteur bij een foto van zijn vriendin. Het koppeltje telt in ieder geval de minuten af om hun eerste kindje in de armen te sluiten.

Bron: Instagram Stories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yanni Bourguignon (@yannibourguignon)

TAGS  I  Yanni Bourguignon  I  Familie