Spijtig nieuws: dan verdwijnt telenovelle 'Lisa' definitief van het scherm TV en Radio
TV en Radio

Spijtig nieuws: dan verdwijnt telenovelle 'Lisa' definitief van het scherm

Spijtig nieuws: dan verdwijnt telenovelle 'Lisa' definitief van het scherm

Het kwam als een enorme shock voor de trouwe ‘Lisa’-fans: hoofdpersonage Jonas (Oscar Willems) is vrijdagavond om het leven gekomen in hun favoriete telenovelle. Na vier jaar gaf de acteur er de brui aan. Maar wat betekent dit tragische afscheid voor de verdere verloop van het verhaal?

Na amper dertien weken huwelijk is het einde verhaal voor Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas. Wat een mooi sprookje leek, draaide uit op een luguber einde. Na een brutale overval kwam Jonas om het leven. De acteur heeft de makers zelf gevraagd om hem uit de reeks te schrijven. “Ik heb wel wat traantjes gelaten. Tot en met mijn laatste draaidag vertrok ik elke ochtend met plezier naar de set”, geeft Oscar toe in Het Laatste Nieuws.

“Ik het bijna 350 afleveringen lang gedaan. Het was oprecht leuk, maar ik vond het ook genoeg geweest”, denkt de acteur erover. ‘Lisa’ telt nu al vier seizoenen. “Deze hoofdrol was voor mij een geweldig avontuur”, klinkt het. Maar Oscar wilde stoppen op een hoogtepunt. En daar is de telenovelle volgens hem nu wel aanbeland.

Bovendien moet de reeks het nu zonder mannelijk hoofdpersonage of prince charming stellen. Dat is niet zo gebruikelijk voor een telenovelle en zal een heuse impact hebben op het verhaal. Het einde lijkt er dan ook sneller aan te komen dan verwacht. “Er kan en mag in deze reeks echt veel. Al mag ‘Lisa’ ook niet eindeloos lang duren”, vindt Oscar. “Na dit seizoen is het wellicht gedaan”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws