"Je droom komt uit": zo ontdekten Marthe en Julia het geslacht van Hannes baby Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Je droom komt uit": zo ontdekten Marthe en Julia het geslacht van Hannes baby

"Je droom komt uit": zo ontdekten Marthe en Julia het geslacht van Hannes baby

Luid gegil vanavond in de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’. Vorige week verraste Hanne haar mede-K3’tjes nog toen ze vertelde dat ze zwanger was, vandaag heeft ze opnieuw een surprise in petto voor haar vriendinnen.

“Ik heb nog een kleine verrassing voor jullie”, zegt Hanne stiekem. Het roodharige K3’tje besluit om Marthe en Julia te verrassen met een gender reveal. “Het wordt hoog tijd dat jullie weten wat het wordt”, voert ze de spanning nog wat op. Ze tovert twee party poppers tevoorschijn met met daarin roze óf blauwe confetti.

Chaos alom. En in al hun enthousiasme loopt het even mis. De party poppers willen maar niet ontploffen. “Dat gaat echt niet”, schreeuwen Marthe en Julia uit, al meer gestresseerd dan de toekomstige mama. Tot die van Julia eindelijk opengaat en blauwe confetti de kamer in vuurt.

Als ze zien dat het een jongetje wordt, gaan toekomstige tantes Marthe en Julia helemaal door het lint. De blijdschap van de K3’tjes tovert meteen een lach op het gezicht. Hanne had namelijk heel graag een zoontje gehad. “Je droom komt uit!”, roept Marthe dolenthousiast uit. “Amai wat een bevalling. Hopelijk gaat het bij jou vlotter”, grapt het zwartharige K3’tje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws