Amber en William uit Boer zkt Vrouw hakken belangrijke knoop door over toekomst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Amber en William uit Boer zkt Vrouw hakken belangrijke knoop door over toekomst

Amber en William uit Boer zkt Vrouw hakken belangrijke knoop door over toekomst

Amber en William leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. In het programma draaide hun relatie helaas op een sisser uit, maar later vonden ze elkaar toch. Maar hoe gaat het zes maanden na het programma nu echt met hen?

Het is al een hobbelig parcours geweest voor Amber en boer William. In ‘Boer zkt Vrouw’ was Amber de laatste vrouw die op Williams boerderij overbleef. Toch stuurde hij haar wandelen. Tot grote spijt van Amber, die wél vlinders had, en tot grote verrassing van de kijker. Afgelopen zomer is de vonk bij Jan dan eindelijk toch overgeslagen.

Ondertussen zijn Amber en William al een paar maanden gelukkig samen. Maar wat heeft de toekomst voor hen in petto? Wel, dat weten ze zelf ook niet. “We hebben er eigenlijk nog niet echt over nagedacht”, geeft William toe aan Het Laatste Nieuws. “Wij zijn allebei niet iemand die echt naar de toekomst kijkt. We leven meer van dag tot dag”, vult Amber haar vlam aan.

Concrete plannen over verdere stappen in hun relatie hebben ze dus nog niet. Tijd zat. “Het is heel fijn zoals het nu is, dus we zien wel waar het naartoe gaat”, klinkt het bij Amber. Zij en boer William zitten duidelijk op één lijn. “Alles mag voor mij blijven gaan zoals het nu gaat. Het is heel plezant”, denkt hij erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws