'The Voice'-winnares Grace weet niet wat haar overkomt: "Ben compleet in shock" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'The Voice'-winnares Grace weet niet wat haar overkomt: "Ben compleet in shock"

'The Voice'-winnares Grace weet niet wat haar overkomt: "Ben compleet in shock"

Eergisteren konden we de eerste liveshow van dit seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. En wie het programma een beetje volgt, herinnert zich vast de winnares van vorig jaar nog. Grace Khuabi ging toen met de overwinning naar huis. Maar daar stopte haar verhaal niet.

Vorig jaar schitterde Grace Khuabi nog als kandidate in ‘The Voice’. Zij schopte het in Team Natalia tot in de grote finale en mocht zich toen tot grote winnares kronen. Maar Grace heeft nog niet stilgezeten na haar overwinning. De ‘The Voice’-winnares heeft intussen drie eigen nummers uitgebracht en timmert volop aan haar carrière.

Toch valt de jonge zangeres ervan achterover dat ze nog steeds zo populair is. Haar jaaroverzicht op Spotify toont haar dat ze een heel leger aan fans achter zich heeft. Grace mag haar jaar afsluiten met twee miljoen streams. Maar liefst 80.400 uur hebben 540.800 luisteraars Grace’ muziek opgezet, in meer dan 160 landen. En dat met amper drie liedjes op haar naam.

“Ik ben een beetje in shock. Ik sta met mijn mond vol tanden”, schrijft de zangeres stomverbaasd op Instagram. “Het enige dat ik kan zeggen is: dank jullie allemaal, uit de grond van mijn hart”. Ook op haar verhaal uit Grace haar enthousiasme. “Zo dankbaar voor dit leven, hoe ver ik ben gekomen en elke kans die ik krijg. Dit heb ik allemaal aan jullie te danken”, besluit ze. En dit is nog maar het begin. “In 2023 kom ik dubbel zo hard terug”, hint de zangeres al.

Bron: Instagram Stories

'The Voice'-winnares Grace weet niet wat haar overkomt: "Ben compleet in shock"

Populair

Laatste nieuws