Donald Trump maakt jongetje belachelijk die in kerstman gelooft Buitenland
Buitenland

Donald Trump maakt jongetje belachelijk die in kerstman gelooft

Donald Trump maakt jongetje belachelijk die in kerstman gelooft

De kerstman zette afgelopen nacht zijn reis rond de wereld voort. Naar goede traditie volgt het Amerikaanse leger hem op de voet. De militaire organisatie NORAD monitort de route van de kerstman op 24 december. President Donald Trump zorgde echter voor een zeer ongemakkelijk moment.

De kerstman is officieel woonachtig in het Finse Rovaniemi. Hij was deze ochtend rond 3 uur Belgische tijd op weg naar Groenland en heeft al 4,5 miljard cadeaus uitgedeeld. Volgens NORAD is het technisch mogelijk om via de “infraroodreceptoren in de neus van Rudolf”, een van de negen rendieren, de kerstman te volgen.

Ongeveer 1.500 vrijwilligers staan de militairen bij om de vragen van de kinderen te beantwoorden. Ook de president van de VS en de first lady doen daaraan mee, zelfs tijdens een politieke crisis.

President Trump ging echter met de aandacht lopen. Toen hij de 7-jarige Coleman aan de lijn kreeg, vroeg hij de jongen of hij nog in 'Santa' geloofde. Toen het kind bevestigend antwoordde, lachte Trump het jongetje uit. “Geloof je nog in Santa? Want op zeven is dat marginaal, niet?” Hij lachte vervolgens met het antwoord aan de andere kant van de lijn. Dat was echter niet meer hoorbaar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws