-->

Binnenkort opnieuw een sterfgeval in 'Familie': "Zij is de volgende dode"

Binnenkort opnieuw een sterfgeval in 'Familie':
Zaterdag 3 December 2022 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De trouwe ‘VTM’-kijkers hebben er een bewogen tv-avondje op zitten. In de telenovelle ‘Lisa’ zagen ze gisteren nog maar net hoofdpersonage Jonas (Oscar Willems) sterven, of twee uur later moesten ze in ‘Familie’ opnieuw een tragisch voorval aanschouwen.

De spanning steeg gisterenavond in alle huiskamers toen Vanessa, gespeeld door Karen Damen, uit het niets stikte in haar appel. Lars (Kürt Rogiers) probeerde haar meteen te redden en Alfons (Jaak Van Assche) belde een ambulance. En daar eindigde ‘Familie’ met een cliffhanger van jewelste.

Het leven van Vanessa hangt dus aan een zijden draadje. Eerder raakte al bekend dat er binnenkort opnieuw een dode zou vallen in ‘Familie’. Moeten fans binnenkort afscheid nemen van Karen Damen? Daar lijkt het niet op. Nu haar verloren dochter opgedoken is, heeft ze net een gloednieuwe verhaallijn beet.

Volgens fans zit de vork anders in de steel. De dode die binnenkort zou vallen, zou niet Vanessa zijn, maar Manon, de mama van Finn. “Ze overleeft het”, “Vanessa sterft niet”, “Tuurlijk niet, zeker niet met haar nieuwe verhaallijn”, “Manon is gestorven” en “De mama van Finn is dood”, lezen we op Facebook. “Lars zal haar redden”, zijn de ‘Familie’-kijkers er steevast van overtuigd.

TAGS  I  Karen Damen  I  Familie  I  Kürt Rogiers  I  Jaak Van Assche