-->

'Blind Getrouwd'-expert haalt uit naar het programma: "Kan niet door de beugel"

'Blind Getrouwd'-expert haalt uit naar het programma:
Zondag 4 December 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Drie weken geleden liep het zevende seizoen op zijn einde, maar het ‘Blind Getrouwd’-verhaal is nog lang niet uitverteld. Kijkers stemden nog massaal af op hun favoriete realityserie. Al heeft het programma zijn glorietijden al achter de rug.

Twee van de vier koppels bleven dit jaar getrouwd, al dan niet door de hulp van de experten. Zij volgen het parcours van de kandidaten op de voet en staan hen met raad en daad bij. Al is dat team de afgelopen jaren al een paar keer veranderd. Zo namen we al afscheid van seksuologes Lotte Vanwezemael en Sybille Vanweehaeghe. Vooral die laatste heeft destijds een sterke indruk achtergelaten.

Sybille was er vanaf dag één bij. Hoewel ze nu niet meer van de partij is, geniet ze stiekem af en toe nog eens mee van het programma. Maar volgens haar heeft ‘Blind Getrouwd’ zijn beste tijd al lang gehad en gaat de realityshow steeds meer op zoek naar sensatie. Denk maar aan de verrassende en veelbesproken uitspraken van Jana over haar seksleven met Christiaan.

"Ik zoek geen lieve man in bed. Ik wil een ruige, dominante man, die mij op bed durft te gooien", klinkt het bij Jana. Op zich niets verkeerds mee, maar zulke zaken zijn volgens Sybille niet voor onze oren bestemd. “Shit toch, eigenlijk zouden bepaalde zaken daar beter uitgeknipt worden”, laat ze van zich horen aan Het Laatste Nieuws. “Neem nu die uitspraken van Jana. Allee kom, televisie heeft ook haar ethische code. Zoiets kan niet", denkt de seksuologe erover. "Ze zouden mensen op bepaalde vlakken ook een beetje beter kunnen beschermen."

Sybille op huisbezoek in 'Blind Getrouwd': Bron: VTM

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana