Hugo laat in hartverscheurende brief weten hoe het met hem gaat na Nicoles dood Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo laat in hartverscheurende brief weten hoe het met hem gaat na Nicoles dood

Hugo laat in hartverscheurende brief weten hoe het met hem gaat na Nicoles dood

Het gaat niet goed met Hugo Sigal. Op 1 december moest hij zijn huwelijksverjaardag voor het eerst zonder zijn Nicole vieren, op 4 december was het precies een maand geleden dat hij zijn vrouw moest afgeven na een dodelijke val van de trap. Allemaal confronterende data.

Gelukkig krijgt Hugo uit alle mogelijke hoeken de steun die hij nodig heeft. Daarom heeft de zanger een open brief geschreven om iedereen daar uitgebreid voor te bedanken. “Ondanks het grote verdriet hebben we heel goed ervaren hoe sterk Vlaanderen meeleeft. We zijn overstelpt met duizenden mails, brieven en kaartjes”, pent Hugo neer.

“Ik heb elke mail, elke brief en elk kaartje gelezen. Luidop, want dan dringen de woorden dieper door en zo weet ik dat Nicole ze ook hoort”, klinkt het. Alle berichten betekenen voor Hugo naar eigen zeggen een enorme steun en troost. “Wat zou Nicole gelukkig geweest zijn met zoveel warmte en liefde! Eeuwige dank, namens Nicole en Hugo, want ik zal altijd blijven ondertekenen in naam van ons beiden”, besluit hij.

“Ik mis Nicole, op elk moment van elke dag. Nicole is uniek. Ik ken niemand zo warm, zo lief, zo grappig en zo sterk als zij. De pijn, het verdriet en het gemis zijn na ons intense leven samen, vanzelfsprekend zwaar om te dragen. Gelukkig sta ik er niet alleen voor”, aldus een diep bedroefde maar dankbare Hugo. De volledige brief kan je hieronder lezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws