Karen Damen praat voor het eerst over groot verlies: zo gaat het echt met haar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen praat voor het eerst over groot verlies: zo gaat het echt met haar

Karen Damen praat voor het eerst over groot verlies: zo gaat het echt met haar

Onlangs kreeg Karen Damen een zware klap te verwerken, één van de moeilijkste die je je maar kan voorstellen. De ‘Familie’-actrice moest helaas afscheid nemen van haar papa. Zo’n twee weken later vertelt ze eerlijk hoe het met haar gaat.

“Dat gaat met ups en downs”, geeft Karen Damen openlijk toe aan Het Laatste Nieuws. Het overlijden van haar papa is hard binnengekomen bij de actrice. Al kan ze haar verdriet wel omzetten in iets moois. “Ik moet de komende dagen nogal veel emotionele scènes spelen, dus dat maakt het er wel makkelijker op”, denkt ze erover. Het helpt Karen ergens om makkelijker in de sfeer van haar scènes te komen.

Haar personage Vanessa heeft namelijk ook een heftige periode achter de rug. Een tijdje geleden kwam de ‘Familie’-kijker te weken dat ze vroeger nog als escorte heeft gewerkt, onlangs bleek dat ze er een dochter aan overgehouden heeft. Die nu ook nog eens opduikt in de reeks. Maar de tranen die je in ‘Familie’ ziet, zijn dus helemaal niet gespeeld. “Dat verdriet moet je gewoon meenemen in uw spel”, besluit Karen.

Gelukkig hebben ze bij ‘Familie’ alle begrip voor haar situatie. “De crew is zo fantastisch hier. Ze vragen elke keer voor we draaien of het wel gaat lukken en of ik niet nog een minuutje nodig heb”, vertelt Karen. En die tijd neemt ze dan ook. Om even een emotioneel nummer op te zetten en dan weer vollenbak te draaien. “Dan is het voor mij ook niet moeilijk om te breken”, aldus de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws