-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor man na zware periode

Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor man na zware periode
Maandag 5 December 2022 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Nuria Gilizintinova en haar man Stijn Van Poucke hebben het de laatste maanden niet zo gemakkelijk gehad. Op haar Instagrampagina laat ze nu weten hoe het echt gaat tussen hen.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke namen deel aan het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen zijn ze al meer dan zeven jaar getrouwd en ze hebben zelfs al twee kindjes samen. Heel wat hoogtepunten dus, maar de twee hebben nog maar pas een nieuw dieptepunt bereikt. Zo vertelden ze zelf meer over de seven year itch.

“Vanaf augustus ging het echt niet oké tussen ons. We hebben veel onnodige ruzies, frustraties en spanningen gehad”, bekende Nuria eerder al aan Dag Allemaal. Het koppel heeft het zelfs al gehad over scheiden, maar toch denken ze niet aan opgeven. Ze kiezen nog steeds voor elkaar en dat laat Nuria nu ook weten op Instagram.

Ze plaatst een mooie selfie samen met Stijn en ze moet ook meteen wat kwijt over hem. “Jij bent het altijd geweest en jij zal het altijd zijn”, schrijft ze. “Jullie zijn zo’n mooi koppel”, “Geniet van elkaar met volle teugen”, “Jullie zien er zo gelukkig uit. Ben blij voor jullie”, “Wow, zalig om te zien” en “Prachtige mensen”, klinkt het in de commentaren.