-->

'Blind Getrouwd': Winnie en Jonah maken pijnlijk moment mee met dochtertje Lily

'Blind Getrouwd': Winnie en Jonah maken pijnlijk moment mee met dochtertje Lily
Maandag 5 December 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In ‘Blind Getrouwd’ zijn duidelijk enkele vriendschappen voor het leven ontstaan. Zaterdagavond vond een grote reünie plaats met kandidaten over alle seizoenen heen. Klinkt als een leuk moment, maar voor Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans was het toch even op de tanden bijten.

Op donderdag 1 december was het Wereldaidsdag. Daarom organiseerde ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer Christophe Ramont, die zelf aan hiv lijdt, afgelopen zaterdag een groots gala-evenement én fundraiser voor hiv-onderzoek in Gent. Ook zijn ex-man Nick, Winnie en Jonah, Stijn en Nuria, Brecht en Dziubi en Candice tekenden present.

Maar voor de kersverse ouders Winnie en Jonah was het de allereerste keer dat ze zonder hun dochtertje Lily op stap gingen. “Mama en papa’s eerste avondje uit”, schrijft Winnie op Instagram. Hun dochtertje alleen achterlaten, dat was niet met volle goesting. “We hebben maar vier keer willen terugdraaien, dus ging goed”, lacht ze. Een moeilijk moment dus voor de mama en papa.

“Mar voor het goede doel en voor Christophe hadden we het er graag voor over”, klinkt het. Gelukkig was de kleine Lily in goede handen bij haar oma en opa. Winnie en Jonah waren blijkbaar de enige die het er lastig mee hadden. “Lily heeft goed geslapen en gedronken en heeft ons duidelijk niet zo hard gemist als wij haar”, grapt de kersverse mama op haar Instagramverhaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

Bron: Instagram Stories