Gordon deelt alweer een erg verontrustende boodschap: "Allesbehalve rooskleurig" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon deelt alweer een erg verontrustende boodschap: "Allesbehalve rooskleurig"

Gordon deelt alweer een erg verontrustende boodschap: "Allesbehalve rooskleurig"

Nog niet zo lang geleden verwijderde Gordon al zijn profielen op sociale media. Nu is hij even terug actief op Instagram en hij deelt opnieuw niet zo’n goed nieuws.

Gordon verwijderde onlangs zijn Instagramprofiel, maar nu activeerde hij dat weer voor zijn werk. Enkele dagen later houdt hij het nu alweer voor bekeken. “Zo geen zin meer in. Ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet”, schrijft hij. “Hoe iedereen bezig is om z’n leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen. Dat van mij is allesbehalve dat”, bekent hij eerlijk.

Vervolgens laat hij ook weten dat hij het moeilijk heeft met al de negatieve reacties die hij te horen krijgt. “Ik vind het jammer dat het hele socialemedialandschap zo verhard is geworden, maar ook dat de algehele teneur zo onwijs negatief is geworden”, klinkt het. Daardoor besluit hij opnieuw om te focussen op zichzelf en sociale media te laten voor wat het is.

Zijn volgers hebben veel bewondering voor hem en ze laten allemaal lieve berichtjes achter onder zijn Instagrambericht. “Blijf lekker wie je bent”, “Gelijk heb je Gordon en azijnpissers zullen er altijd blijven”, “Je ziet er goed uit”, “Je hebt zo gelijk, geniet van je leven”, “Trots op je”, “Prachtig mens ben je” en “Je hoeft toch geen verantwoording af te leggen”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws