Speelse Hanne Troonbeeckx trotseert de kou in een ondeugend kerstpakje: "Sexy!" sexy
sexy

Speelse Hanne Troonbeeckx trotseert de kou in een ondeugend kerstpakje: "Sexy!"

Speelse Hanne Troonbeeckx trotseert de kou in een ondeugend kerstpakje: "Sexy!"

Hanne Troonbeeckx is al helemaal klaar voor de feestdagen. Op Instagram deelt ze een uitdagend plaatje waarop ze een speciale kerstoutfit draagt.

Hanne Troonbeeckx is vooral bekend geworden als televisiepresentatrice. Toch doet ze het ook enorm goed op sociale media. Zo heeft ze bijna 70 duizend volgers op Instagram en die willen graag wat meer te zien krijgen van haar. Deze keer deelt ze iets dat we niet gewend zijn van haar.

De presentatrice deelt namelijk een erg gewaagde foto. Ze poseert voor de kerstboom in een strakke kerstoutfit en ze laat zich zo van haar meest sexy kant zien. “Lieve kerstman, ik heb net mijn workout gedaan. Mag ik nu een cadeautje openmaken?”, schrijft ze onder de foto.

Haar volgers zijn alvast laaiend enthousiast, want zij vinden allemaal dat ze er fantastisch uitziet. “Ja hallo”, “Wauw”, “Geweldig dat pakje”, “Amai, hoe knap”, “Deze knappe kerstvrouw mag eens een pakje brengen”, “Wat een figuurtje heb jij schoonheid” en “Jij bent het pakje”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws