Hugo neemt ingrijpend besluit over carrière na tragische overlijden van Nicole Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo neemt ingrijpend besluit over carrière na tragische overlijden van Nicole

Hugo neemt ingrijpend besluit over carrière na tragische overlijden van Nicole

Precies een maand geleden moest Vlaanderen afscheid nemen van een icoon: Nicole Josy. Ze leed al een hele tijd aan alzheimer, maar stierf op 4 november uiteindelijk na een dodelijke val van de trap. Sindsdien is Hugo Sigal compleet gebroken.

Gelukkig kon de zanger uit alle hoeken op steun rekenen. In een open brief wil Hugo iedereen daar dan ook uitgebreid voor bedanken. “Meer dan 50 jaar lang voelden we ons altijd geliefd, maar dat jullie ons zó graag zien, dat wisten we niet. Merci dat jullie Nicole en Hugo zo’n gelukkig leven en een uitzonderlijke carrière bezorgden”, pent hij neer.

Fans en vrienden maken zich zorgen dat de zanger zich volledig zal laten gaan. Want wat zal er nu overblijven van die uitzonderlijke carrière nu zijn Nicole er niet meer is? Wel, die lijkt verrassend genoeg nog niet uitgedoofd. “Ik ben er zeker van dat we elkaar snel terugzien, want ik blijf ongetwijfeld doorgaan”, schrijft Hugo vastberaden in zijn brief.

De vele berichten en steun van zijn vrienden en familie betekenen voor Hugo een enorme troost. “Het sterkt me om verder door te blijven gaan en de herinnering aan Nicole levendig te houden, ook op muzikaal vlak”, klinkt het. “Nicole zei altijd dat ik moest doorgaan als zij er niet meer zou zijn. Zij heeft me altijd de kracht gegeven om door te zetten en zal dat altijd blijven doen.”

"Gij moogt niet stoppen"

“Nicole heeft altijd gezegd ‘gij moogt niet stoppen, gij moet doordoen’”, schrijft Hugo. De zanger zal de draad dus ongetwijfeld weer oppikken, maar wil nu vooral niets overhaasten. “Over wat ik de komende maanden wel of niet ga doen, wil ik nog even rustig nadenken”, beslist hij. “Maar nu is er eerst tijd nodig om te rouwen.”

Populair

Laatste nieuws