Spijtige beslissing van Karen Damen stelt fans enorm teleur Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Spijtige beslissing van Karen Damen stelt fans enorm teleur

Spijtige beslissing van Karen Damen stelt fans enorm teleur

Het zijn drukke dagen voor Karen Damen. Met haar vaste rol in ‘Familie’, tv-opdrachten links en rechts en haar eigen modemerk met haar zus. Heeft ze dan nog wel een gaatje om haar zangcarrière eindelijk weer vorm te geven? Want wat nu met het album waar haar fans al zo lang op wachten?

“Ik voel dat ik echt zin heb om weer meer te gaan zingen”, vertelde ze eerder in Het Laatste Nieuws. “Met corona heeft dat allemaal stilgelegen, maar nu ga ik eindelijk echt werk maken van die nieuwe plaat.” Haar plan was om volgend jaar een nieuw album uit te brengen, in het Engels deze keer en vol covers van leuke, niet zo voor de hand liggende nummers uit de jaren '80.

Maar die plannen zijn door Karens drukke agenda helaas in het water gevallen. “Het is soms even puzzelen”, geeft het ex-K3’tje nu toe aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb dus al besloten dat het geen album meer wordt”, moet ze teleurstellen. In plaats daarvan zal ze gewoon af en toe eens een nummer droppen.

“Ik heb ondertussen met mensen samengezeten die helemaal op dezelfde lijn zitten wat die 80s-covers betreft, dus het begint nu stilaan vorm te krijgen”, kan Karen wel al verklappen. En toch zal haar nieuwe muziek nog even op zich laten wachten. “Ik weet zelf echt nog niet wanneer ik iets zal uitbrengen”, lacht ze. “Maar mijn doel is voor de zomer. Voor de zomer moet er een nieuw liedje zijn”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws