Eindelijk bekend: dit is de locatie voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dit is de locatie voor het nieuwe seizoen van 'De Mol'

Eindelijk bekend: dit is de locatie voor het nieuwe seizoen van 'De Mol'

Dat ‘De Mol’ volgend jaar terugkomt, was natuurlijk al langer bekend. De populariteit van het programma is ongezien, dus een elfde seizoen kon niet uitblijven. Waar de reis deze keer naartoe gaat, maakt presentator Gilles De Coster nu zelf bekend op Instagram.

De laatste jaren zochten de makers van ‘De Mol’ het dichter bij huis. Denk maar aan Griekenland, Duitsland en de Canarische Eilanden. Dit jaar trekt Gilles De Coster samen met tien onbekende kandidaten opnieuw naar verdere oorden. Het elfde seizoen vindt plaats in Arizona.

We mogen dit jaar een prachtige rondreis in Arizona, een van de staten van de Verenigde Staten, verwachten. Met de Grand Canyon, de spetterende hoofdstad Phoenix en de adembenemende landschappen belooft het alvast (alweer) een spectaculair seizoen te worden.

Presentator Gilles De Coster maakte de locatie zelf bekend via een mysterieus filmpje op Instagram. We mogen het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ in het voorjaar van 2023 op het scherm verwachten. Als we op de voorgaande seizoen mogen afgaan: eind maart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws