-->

Prins Harry en Meghan Markle liggen opnieuw hevig onder vuur: "Onzin!"

Prins Harry en Meghan Markle liggen opnieuw hevig onder vuur:
Maandag 5 December 2022 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Prins Harry en Meghan Markle blijven maar kritiek krijgen. Nu is de nieuwe Netflix-docureeks over het leven van het koppel de boosdoener.

Op 8 december is het eindelijk zover: dan komt de langverwachte Netflix-documentaire uit over prins Harry en Meghan Markle. Onlangs verscheen de eerste trailer en daar kwam al snel heel wat commentaar op. De datum waarop de trailer gepubliceerd werd, viel samen met het bezoek van prins William en Kate Middleton aan de Verenigde Staten. “Een oorlogsverklaring”, noemden velen het.

Een van de redenen waarom Harry en Meghan het Verenigd Koninkrijk hebben verlaten, zou de persaandacht zijn. In de trailer maakt het koppel duidelijk dat ze daar willen aan ontsnappen om zo hun kinderen te beschermen. In de trailer is dan een beeld te zien waarop heel veel persfotografen foto's aan het maken zijn. Toch heeft het blad The Sun nu ontdekt dat deze beelden niets met Harry en Meghan te maken hebben.

Zo zou het plaatje van de fotografen genomen zijn op de filmpremière van ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two’ in Londen. Op die foto staat ook fotograaf Doug Seeburg van The Sun en die moet daar nu wat over kwijt. “De trailer laat uitschijnen dat de fotografen probeerden om een foto van het koppel te maken, maar dat is gewoon onzin”, klinkt het.

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle