Ann Van den Broeck overladen met steunbetuigingen na emotioneel nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck overladen met steunbetuigingen na emotioneel nieuws

Ann Van den Broeck overladen met steunbetuigingen na emotioneel nieuws

Ann Van den Broeck heeft al een lastige weg afgelegd in haar strijd tegen borstkanker. De musicalactrice heeft er een zware chemokuur op zitten en sinds donderdag ook een belangrijke operatie. En die is succesvol verlopen. Dat goede nieuws deelde ze zelf mee op Instagram.

“Het is gebeurd! Afgelopen donderdag succesvol geopereerd Nog even wachten op het resultaat van het weefsel-onderzoek, maar hoppa!”, haalt Ann opgelucht adem op Instagram. “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!”, schrijft de actrice hoopvol en als haar eeuwig positieve zelve.

Dit jaar wordt er waarschijnlijk eentje dat Ann het liefst zo snel mogelijk vergeet. Gelukkig kan ze het op een mooie manier en met goed nieuws afsluiten. “Mijn plan voor de laatste maand van dit jaar? Nog veel slapen, rustig recupereren, luisteren naar mijn lichaam, langzaam beginnen te bewegen, genieten met vrienden en familie en doen wat me energie geeft en me gelukkig maakt”, besluit ze.

Net als wij is de rest van Vlaanderen enorm opgelucht door dit nieuws. “Oh goed zo!! Rusten en genieten, goed plan”, vindt Dina Tersago. “Yes! En nu rusten en herstellen. Yes, you can”, moedigt Evi Hanssen haar aan. “Gij kunt dit”, steekt Tinne Oltmans haar een hart onder de riem. En oneindig veel hartjes van Leen Dendievel, Katja Retsin en Ianthe Tavernier, die Ans rol overneemt in ‘Winterrevue’. “Blij voor jou”, Sterke dame” en “Goed bezig, houd de moed erin”, willen enkele volgers nog kwijt.

Populair

Laatste nieuws